Vacature

Leerkracht

Vind jij pedagogisch tact en persoonlijke aandacht voor het kind belangrijk? Wil jij kinderen begeleiden bij hun brede ontwikkeling en buiten bestaande kaders denken? We nodigen je van harte uit om te reageren op onze vacature!

Algemene informatie

Heb je interesse in deze functie? Of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aantal uur per week: In overleg


Startdatum: Per direct


Contracttype: bepaalde tijd (uitzicht op vast 

dienstverband)


Vereiste opleiding en ervaring: PABO


Salarisindicatie: schaal L10 of L11 afhankelijk van ervaring

Wat ga je doen?

Je wordt leerkracht en geeft vorm aan ons boeiende onderwijs. In ons ochtendprogramma werk je doelgericht aan de basisvaardigheden. Je zorgt voor een betekenisvol aanbod voor rekenen, taal en lezen. In het middagprogramma geef je een groepsoverstijgende workshop rondom de kunst- en cultuurvakken. In individuele coachgesprekken met kinderen en gesprekken met ouders stel je je luisterend op en je helpt om samen tot de beste begeleiding van het kind te komen. Je werkt intensief samen met het team aan de ontwikkelingen binnen Blink, waarbij we werken aan een hoge betrokkenheid van de kinderen bij de activiteiten.

Jouw nieuwe werkomgeving...

…is een kleine school met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Op Blink richten we ons op de brede ontwikkeling van kinderen. Ons uitgangspunt is dat de basisbehoeften autonomie, relatie en competentie elk een gelijkwaardig aandeel hebben in de groei van het kind. Als leerkracht ben jij de begeleider van dit proces. Op Blink hebben we oog voor wat elk kind bezighoudt en hebben we vertrouwen in de wil van elk kind om te groeien. Blink is een school in ontwikkeling, we leren van en met elkaar. Ouders, kinderen en het team worden actief betrokken in de besluitvorming door middel van onze sociocratische overlegstructuur.

Wie zijn wij?

Jij komt in dienst bij Stichting Trinamiek, een overkoepelende organisatie van 20 basisscholen in de gemeenten IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Culemborg, Vijfheerenlanden en Woerden. Onze kernthema’s zijn Boeiend onderwijs, Pedagogisch tact en Samen.

Meer informatie over Blink lees je hier:

Voor jou betekent werken bij Trinamiek dat…

… je terecht komt in een professionele organisatie met circa 450 collega’s;

… je uitzicht hebt op een vast dienstverband;

… je terecht komt in een lerende organisatie en kunt deelnemen aan interessante netwerken en cursussen binnen en buiten de Trinamiek Academie;

… je een salaris ontvangt in schaal L10 of L11 volgens de CAO PO (afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Deze baan past echt bij jou, want…

… je bent iemand die vanuit pedagogisch tact en met een open blik naar kinderen kijkt en kinderen in zijn geheel kan zien. Je neemt je creativiteit mee in ons middagprogramma en organiseert boeiende activiteiten voor de kinderen in en buiten de school. Je kijkt ernaar uit om actief mee te denken over de schoolontwikkelingen en besluiten die we nemen in de school. Je wilt samenwerken in een lerend team en neemt hierin verantwoordelijkheid. Je bent een bevoegd leerkracht PO en bent bereid je te blijven ontwikkelen.

Ik wil solliciteren!

Blink nodigt je van harte uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en een rondleiding om de sfeer te proeven. 

Blink

Jan van Riebeeckstraat 9

4105 BA Culemborg


Telefoon: 0345 523698

E-mail: info@blinkschool.nl

Copyright © 2021. All rights reserved.